Begin met verkopen via LokaalBezorgen

Lokaal uw producten aanbieden? Zeker in deze tijd is hier heel veel vraag naar. Klanten gaan de deur liever niet meer uit, maar ontvangen wel graag producten, maaltijden en diensten die ze gewend zijn van de lokale winkels, horeca en andere ondernemers. We steunen allemaal toch graag de lokale ondernemers?

Hoe werkt het? Bezorging Kosten Aanmelden/vragen

Hoe werkt het?

Eigen webshop

U krijgt uw eigen webshop binnen LokaalBezorgen en ontvangt de betalingen op uw eigen zakelijke bankrekening. U mag vanuit uw eigen website direct linken naar uw webshop op het online platform.

Webshop vullen

Om de webshop te vullen met uw producten, kunt u aan de hand van onze handleiding zelf aan de slag, of u kunt een Excel-bestand met een bepaald formaat aan ons aanleveren, waarmee wij uw producten (inclusief foto’s) kunnen importeren. Desgewenst kunnen wij helpen bij het handmatig invoeren van artikelen.

Bestellingen in uw webshop

Klanten kunnen via de webshop bestellen. U krijgt in uw e-mail en webshop-omgeving een order binnen en kunt deze klaarzetten.

Ook als een bestelling bij u geannuleerd wordt, kunt u dit in de webshop-omgeving aangeven.

Bekendheid creëren

Wij geven op allerlei mogelijke manieren bekendheid aan dit nieuwe platform, zodat binnenkort de hele gemeente van dit initiatief weet. Het helpt daarbij natuurlijk, als u ook uw klanten en andere relaties actief informeert.

De bezorging

Bezorging via ons is NIET verplicht

We willen helpen waar nodig. Mocht u gebruik willen maken van bezorging, dan kunnen wij dit voor u regelen. Het gaat in eerste instantie om producten die per (elektrische) fiets of auto bezorgd kunnen worden, er zit dus een maximum aan gewicht en omvang.

Vandaag in huis!

Wij zorgen indien gewenst voor de bezorging, klanten ontvangen dan de bestelling, mits voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog thuis

Hygiëne staat voorop

Bezorgen doen we op een hygiënische en veilige manier. Dat houdt in dat u als leverancier de leveringen klaar zet. Dit pakt de bezorger op minimaal 1,5 meter afstand van anderen op. Leveringen worden tot aan de deur bezorgd. Uiteraard blijven wij de maatregelen van het RIVM volgen.

De klant op de hoogte houden

De klant wordt via Whatsapp, sms of telefonisch door ons op de hoogte gehouden.

Kosten

Aansluiten bij het lokale online platform!

Voor het deelnemen aan dit online platform vragen wij GEEN opstartkosten of commissie. We vragen slechts een bijdrage van 35 euro per maand. U kunt met de handleiding zelf aan de slag.

Mocht u liever alles uit handen geven dan kan dit op uurbasis, informeer naar de mogelijkheden.

Aanmelden / vragen

Heeft u eerst nog vragen?

Stuur e-mail