Horeca aanmelden

Lokaal uw producten of diensten aanbieden? Zeker in deze tijd is hier heel veel vraag naar. Klanten gaan de deur liever niet meer uit, maar ontvangen wel graag producten, maaltijden en diensten die ze gewend zijn van de lokale winkels, (afhaal)restaurants en andere ondernemers. We steunen allemaal toch graag de lokale ondernemers?

Hoe werkt het? Bezorging Kosten Aanmelden/vragen

Hoe werkt het?

Eigen webshop

U krijgt uw eigen webshop binnen het online platform van LokaalBezorgen en ontvangt de betalingen op uw eigen zakelijke bankrekening. U mag vanuit uw eigen website direct linken naar uw webshop op het online platform.

Webshop vullen

Om de webshop te vullen met uw maaltijden en bijbehorende producten, kunt u aan de hand van onze handleiding zelf aan de slag, of u kunt een Excel-bestand met een bepaald formaat aan ons aanleveren, waarmee wij uw aanbod (inclusief foto’s) kunnen importeren. Desgewenst kunnen wij helpen bij het handmatig invoeren van artikelen.

Bestellingen in uw webshop

Klanten kunnen via de webshop bestellen. U krijgt in uw e-mail en webshop-omgeving een order binnen en kunt deze bereiden.

Ook kunnen klanten telefonisch bij onze klantenservice bestellen, dit voeren wij dan in de webshop in. Dit doen wij, om ook senioren en andere personen die niet met de computer overweg kunnen, tegemoet te komen.

Ook als een bestelling bij u geannuleerd wordt, kunt u dit in de webshop-omgeving aangeven.

Bekendheid creëren

Wij geven op allerlei mogelijke manieren bekendheid aan dit nieuwe platform, zodat binnenkort de hele gemeente van dit initiatief weet. Het helpt daarbij natuurlijk, als u ook uw klanten en andere relaties actief informeert.

De bezorging

Bezorging is NIET verplicht

We willen helpen waar nodig. Mocht u gebruik willen maken van bezorging van uw maaltijden, dan kunnen wij dit voor u regelen. Wij bezorgen per (elektrische) fiets of auto, afhankelijk van gewicht en omvang.
U zorgt in dat geval zelf voor het hygiënisch en deugdelijk verpakken van de bestelling, zodat deze niet lekt, en voldoende warm of koud blijft tijdens het vervoer. Wij gebruiken uiteraard ook isolerend materiaal tijdens het vervoer.

Snel geleverd!

Wij zorgen voor de bezorging, direct aansluitend op uw bereiding van de bestelling. Wanneer u via LokaalBezorgen de bezorging laat regelen, beloven wij de klanten dat bestellingen tot uiterlijk 22.00 uur bezorgd kunnen worden.

Hygiëne staat voorop

Bezorgen doen we op een hygiënische en veilige manier. Dat houdt in dat u als leverancier de leveringen klaar zet. Dit pakt de bezorger op minimaal 1,5 meter afstand van anderen op. Leveringen worden tot aan de deur bezorgd. Uiteraard blijven wij de maatregelen van het RIVM volgen.

De klant op de hoogte houden

De klant wordt via Whatsapp, sms of telefonisch door ons op de hoogte gehouden.

Kosten

Aansluiten bij het lokale online platform

Voor het deelnemen aan dit online platform vragen wij GEEN opstartkosten of commissie. We vragen slechts een bijdrage van 25 euro per maand. U kunt met de handleiding zelf aan de slag. 

Mocht u liever alles uit handen geven dan kan dit op uurbasis, informeer naar de mogelijkheden. 

Horeca aanmelden / vragen

Vragen

Heeft u eerst nog vragen?

Stuur e-mail

Aanmelden via onderstaand formulier