Boutique Riviera Retro Maastricht met een unieke, exclusieve en vrouwelijke collectie met een vleugje nostalgie…

Boutique Riviera Retro Maastricht met een vleugje nostalgie.

Riviera Retro neemt je mee naar de elegantie en exclusiviteit van de Franse Rivièra. En als je daar een vleugje nostalgie aan toevoegt, krijg je Riviera Retro. Een unieke stijl waarmee een vrouw uitdrukking geeft aan haar vrouwelijkheid, originaliteit en vrijheid. Ongeacht haar leeftijd en unieke vormen.

Inspiratie voor de collectie is de typische elegante Côte d’Azur-flair in combinatie met stijlen uit de verschillende decennia; De weelderige Gatsby-stijl, de klassieke ingetogen Engelse jaren ’40 of de kleurrijke Bohemien-look. Deze stijlen zijn verwerkt in hedendaagse ontwerpen van merken exclusief voor zowel Maastricht als soms ver daar buiten.

Evelyne Kleikers, eigenares en styliste, stelt de collectie zelf met zorg samen. Daarbij put ze uit een netwerk van ontwerpers en merken die ze gedurende haar reizen in de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Daarnaast zet ze met haar modezaak een familietraditie, ontstaan in 1905, voort.

Tegenwoordig is ze elke dag in de Rechtstraat 43 in Maastricht (Wyck) om samen met haar klant op zoek te gaan naar dat ene stuk wat uitdrukking geeft aan haar persoonlijkheid.

Dat maakt een bezoek aan Riviera Retro in Wyck een ware voyage!

 

Evelyne Kleikers

+31(0) 6 229 17609

evelyne@riviera-retro.nl

Rechtstraat 43,  Maastricht

 

Openingstijden:

Woensdag t/m vrijdag: 10:00 – 18:00

Zaterdag: 10:00 – 17:00

Zondag: 12:00 – 17:00

of op afspraak.

 

http://www.riviera-retro.nl