Houten speelgoed

Wij doen verkoop en verhuur van bijzonder en uitdagend speelgoed. Wij hebben een passie voor ontwikkeling en vinden samenwerking, duurzaamheid en delen heel belangrijk!

Spelen

Spelen is leuk! Doordat spelen leuk is, is het ook leerzaam. Door spelen oefenen wij onze motoriek, fantasie, hersenfuncties en nog veel meer. Door spelen bereiden we ons voor op ons volwassen leven en laten we als kind zien wat ons bezig houdt. Spelen is de hoogste vorm van onderzoek en daarom van levensbelang voor een kind. Passend materiaal is dan erg fijn.

Advies

Passend speelgoed is erg belangrijk! Als je niet weet wat passend speelgoed is, adviseren wij je graag. Daarbij kijken we naar spelontwikkeling, interesses en de mogelijkheden van het kind. Ook met vragen over spelen met een beperking of juist een ontwikkelingsvoorsprong kun je bij ons terecht.

Lezen

Lezen is leuk en leerzaam! We hebben een bijzonder assortiment prentenboeken met de mooiste plaatjes en de fijnste verhalen. Bij het uitkiezen van onze boekjes letten we op vormgeving, stevigheid en leesplezier. We hebben boeken waarmee je al kunt beginnen als je kindje 4 maanden oud is. Er kan altijd nog een boek bij!

“Ieder kind verdient het om te spelen”

~ Lot Gommers