< Terug naar diensten

Workshops op afstand

BlackMix Cocktails

Beelenstraat 3A, 6035 SB Ospel

Workshop vanuit huis Bellen: 06 40597177

Online Cocktailworkshop

Op dit moment zitten veel mensen thuis. Hoe leuk is het dan om online een cocktail workshop te volgen? Dit kan met je gezin, dit kan ook met vrienden via bijvoorbeeld Skype of Zoom. Van te voren breng ik de benodigdheden langs tot aan de deur (of je zorgt zelf voor de benodigdheden), waarna je toegang krijgt tot de video. Gegarandeerd plezier in huis!

Je zal een korte uitleg krijgen over de oorsprong en ingrediënten voor cocktails, verschillende soorten drank en de benodigde tools. Nadat de cocktailspecialist heeft laten zien hoe de cocktail van deze avond geshaket moet worden gaan jullie zelf aan de slag. Dit beloofd een geweldige uitdaging te worden! Mocht je bepaalde wensen hebben of een bepaalde cocktail leren maken, laat het gerust weten!

Echt uniek!

Wij hebben in ons familieweekend de workshop mogen volgen met unieke cocktails, dit was een waar feest en super leerzaam! Dat er zoveel mogelijk is met drank en verschillende ingrediënten, onvoorspelbaar. Jullie zijn zeer professioneel en ook erg gezellig!

Geweldige ervaring!

Jullie hebben onze genodigden meegenomen in de wereld van cocktails, zij waren van begin tot eind geboeid en de sfeer zat er meteen lekker in. Wat een enthousiasme en expertise!