Dienst aanmelden, nu Gratis!

Lokaal uw producten of diensten aanbieden? Zeker in deze tijd met het Corona-virus is hier heel veel vraag naar. Klanten gaan de deur liever niet meer uit, maar ontvangen wel graag producten, maaltijden en diensten die ze gewend zijn van de lokale winkels, (afhaal)restaurants en andere ondernemers. We steunen allemaal toch graag de lokale ondernemers?

Hoe werkt het? Kosten Aanmelden/vragen

Hoe werkt het?

Eigen bedrijfspagina

U krijgt uw eigen bedrijfspagina binnen het online platform van LokaalBezorgen. U mag vanuit uw eigen website direct linken naar uw bedrijfspagina en wij linken vanuit uw bedrijfspagina ook naar uw website.

Bedrijfspagina vullen

Om de bedrijfspagina te vullen met uw foto, teksten en diensten (op afstand), kunt u aan de hand van onze handleiding zelf aan de slag, of u kunt een Word-bestand aan ons aanleveren, waarmee wij uw aanbod (inclusief foto’s) kunnen importeren.

Contact via uw bedrijfspagina

Klanten kunnen via uw bedrijfspagina naar uw website gaan, of direct contact over een dienst met u opnemen. U krijgt in uw e-mail een bericht binnen en vervolgens kunt u contact opnemen met de klant.

Bekendheid creëren

Wij geven op allerlei mogelijke manieren bekendheid aan dit nieuwe platform, zodat binnenkort de hele gemeente van dit initiatief weet. Het helpt daarbij natuurlijk, als u ook uw klanten en andere relaties actief informeert.

Kosten

Gratis je dienst op LokaalBezorgen!

Voor het deelnemen aan LokaalBezorgen met een dienst vragen wij GEEN vergoeding.

We willen iedereen graag de mogelijkheid geven om mee te doen en samen de bewoners van deze gemeente tegemoet te komen in hun behoeften.

Dienst aanmelden / vragen

Vragen

Heeft u eerst nog vragen?

Bel: 0495 230028 Stuur e-mail

Aanmelden via onderstaand formulier