< Terug naar diensten

Muziekles via Zoom

Octavo Muziek

Beelenstraat 3A, Ospel

Proefles aanvragen Bellen: 06 48 13 66 33

Lessen

De volgende lessen zijn geschikt voor jong en oud! 

Blokfluitles
Zangles voor beginners
Werken aan klank
Ademhaling en ademsteun
Noten leren lezen
Bladmuziek begrijpen voor de koorzanger

Docent Annemiek Ramaekers

Muziek maken en zingen inspireert mij al mijn hele leven. De passie en de ontspanning die ik daarbij ervaar, geef ik graag door aan anderen. Daarbij combineer ik mijn kennis en ervaring op het gebied van (team)coaching en –ontwikkeling met die als koordirigent.
Mijn belangrijkste overtuiging daarbij is: zingen kun je leren. Het is een kwestie van je adem effectief gebruiken en klank leren maken. Vooral ook van je mond open durven doen :-).

Mijn eerste koor dirigeerde ik op 17-jarige leeftijd in het dorp waar ik opgroeide. Sindsdien ben ik als zanger in vele koren actief geweest.
In 2010 heb ik het dirigeren weer actief opgepakt. Door het afronden van de Meerjarige Dirigentenopleiding bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK) in 2013 heb ik hieraan ook een solide professionele basis gegeven. Op dit moment dirigeer ik twee koren: Gospelkoor To Believe in Ommeren en Vocalgroup Brits in Maasbree.

Wat een geduld!

Annemiek heeft mij heel goed begeleid met het noten lezen. Ik kreeg het zelf niet voor elkaar en had geen vertrouwen meer dat ik het ooit zou leren. Annemiek heeft het toch voor elkaar gekregen door haar aandacht, expertise en slimme ezelsbruggetjes.

Annemiek gaat voor kwaliteit!

Met een 6 neemt Annemiek geen genoegen en dat is precies wat we als leerlingen nodig hebben! Het uiterste wordt er uit gehaald en dat maakt dat ik veel verder kom dan ik ooit had durven dromen. 

Proefles aanvragen

Vul gerust onderstaand formulier in, zodat we een proefles via Zoom kunnen plannen.