< Terug naar diensten

Geopend, op afspraak ook mogelijk!

Pleunis Mode

Brugstraat 21, 6031 EE Nederweert

Afspraak maken Bellen: 0495 631237 Website bezoeken

‘s Ochtends op afspraak, ‘s middags open

We bestaan dit jaar 133 jaar. Mijn opa, die als 2e generatie samen met oma de zaak draaide, was heel goed in dingen archiveren. De laatste langere winkelsluiting was in 1944. Onze winkel was 9 weken dicht, Nederweert lag toen letterlijk in de gevechtslinie en de brug vlakbij onze winkel werd opgeblazen.

Wij als team van Pleunis Mode willen je graag laten stralen. Wij willen je graag blij maken met mode, met nieuwe kleding die bij je past. Het is een bizarre tijd op dit moment waarin alles anders is, mensen blijven thuis. Ik heb gewikt en gewogen en ik heb met heel veel pijn in mijn hart, de moeilijke beslissing genomen om vanaf woensdag 25 maart alleen nog maar open te gaan op afspraak, 1 op 1 voor jouw en onze veiligheid.

Jouw gezondheid, die van mijn medewerkers en van al jullie gezinnen staan op dit moment op nummer 1. We moeten met z’n allen proberen dit virus te overwinnen en er voor zorgen dat ons zorgpersoneel niet overbelast raakt. Daarom is dit, op dit moment de enig juiste beslissing.

Het modeseizoen was eigenlijk net pas begonnen, onze winkel hangt vol met de leukste mode, met zorg samengesteld. Maar op dit moment staan we met z’n allen even stil. Om jullie elke dag toch nog een beetje op te vrolijken gaan we door met filmpjes en foto’s van onze nieuwe collectie via Facebook en Instagram. Ook onze etalage blijft veranderen, dus als je een frisse neus haalt kun je er wekelijks wat nieuws zien.

Als je iets leuks ziet, kan je contact natuurlijk contact met ons opnemen! 

Superfijne winkel!

Een superfijne winkel met prachtige kleding. Lieve dames die je graag helpen. Vandaag kwam ik alleen voor een jas en ging met broeken, mooie bloesjes, en een prachtige jas zeer tevreden weer naar huis.

Echt mijn smaak!

Pleunis mode ‘n super winkel.altijd mooie kleren, goede pasvorm echt mijn smaak kom er graag. Micheline en haar team helpen altijd super en zijn vriendelijk en voor Piet is er altijd lekkere koffie.