Winkel aanmelden, nu Gratis!

Lokaal uw producten aanbieden? Zeker in deze tijd met het Corona-virus is hier heel veel vraag naar. Klanten gaan de deur liever niet meer uit, maar ontvangen wel graag producten, maaltijden en diensten die ze gewend zijn van de lokale winkels, horeca en andere ondernemers. We steunen allemaal toch graag de lokale ondernemers?

Hoe werkt het? Bezorging Kosten Aanmelden/vragen

Hoe werkt het?

Eigen webshop

U krijgt uw eigen webshop binnen LokaalBezorgen en ontvangt de betalingen op uw eigen zakelijke bankrekening. U mag vanuit uw eigen website direct linken naar uw webshop op het online platform. U betaalt NIETS voor het opzetten van de webshop.

Webshop vullen

Om de webshop te vullen met uw producten, kunt u aan de hand van onze handleiding zelf aan de slag, of u kunt een Excel-bestand met een bepaald formaat aan ons aanleveren, waarmee wij uw producten (inclusief foto’s) kunnen importeren. Desgewenst kunnen wij helpen bij het handmatig invoeren van artikelen.

Bestellingen in uw webshop

Klanten kunnen via de webshop bestellen. U krijgt in uw e-mail en webshop-omgeving een order binnen en kunt deze klaarzetten. 

Ook kunnen klanten telefonisch bij onze klantenservice bestellen, dit voeren wij dan in de webshop in. Dit doen wij, om ook senioren en andere personen, die niet met de computer overweg kunnen, tegemoet te komen. 

Ook als een bestelling bij u geannuleerd wordt, kunt u dit in de webshop-omgeving aangeven. 

Bekendheid creëren 

Wij geven op allerlei mogelijke manieren bekendheid aan dit nieuwe platform, zodat binnenkort de hele gemeente van dit initiatief weet. Het helpt daarbij natuurlijk, als u ook uw klanten en andere relaties actief informeert.

De bezorging

Bezorging is NIET verplicht

We willen helpen waar nodig. Mocht u gebruik willen maken van bezorging, dan kunnen wij dit voor u regelen. Het gaat in eerste instantie om producten die per (elektrische) fiets of auto bezorgd kunnen worden, er zit dus een maximum aan gewicht en omvang.

Vandaag in huis!

Wij zorgen indien gewenst voor de bezorging, om te beginnen één bezorgmoment per dag. Aan de klanten beloven wij dat bestellingen die voor 16.00 uur worden gedaan, diezelfde dag nog bezorgd worden.

Hygiëne staat voorop

Bezorgen doen we op een hygiënische en veilige manier. Dat houdt in dat u als leverancier de leveringen klaar zet. Dit pakt de bezorger op minimaal 1,5 meter afstand van anderen op. Leveringen worden tot aan de deur bezorgd. Uiteraard blijven wij de maatregelen van het RIVM volgen.

De klant op de hoogte houden

De klant wordt via Whatsapp, sms of telefonisch door ons op de hoogte gehouden. 

Kosten

Aansluiten bij het lokale online platform gemeente Nederweert

Voor het deelnemen aan dit online platform vragen wij voorlopig GEEN opstartkosten.

We willen iedereen graag de mogelijkheid geven om mee te doen en samen de bewoners van deze gemeente tegemoet te komen in hun behoeften. 

We vragen een kleine commissie van 5% over de omzet die via de webshop wordt gerealiseerd. Dit is om het platform en de shop draaiende te houden, de logistiek achter de schermen te regelen en om marketing -en communicatie-uitingen in te zetten voor de bekendheid van ons allemaal.

Wanneer u gebruik maakt van het Mollie betaalaccount van LokaalBezorgen, dan betaalt u de daadwerkelijke transactiekosten. U kunt ook uw eigen Mollie account gebruiken.

Bezorging, indien gewenst

Alle leveringen die redelijkerwijs op de (elektrische) fiets of in een personenauto kunnen worden bezorgd, kosten € 2,95 inclusief BTW per bestelling binnen de gemeente. De kosten voor bezorging in de regio (plm. 10 km rondom Nederweert), zijn € 4,95. Dit wordt aan de klant doorberekend wanneer het totale aankoopbedrag kleiner is dan € 25,-.

Wij verwachten dat deze bedragen kostendekkend zijn, dus niet bedoeld door ons om winst op te maken. We evalueren in de komende maanden of dit bedrag in de praktijk realistisch is.

Bij bestellingen boven de € 25,- betaalt de winkel de bezorgkosten, wanneer van de bezorgservice van LokaalBezorgen gebruik wordt gemaakt.

Onze gezamenlijke investering

Kortom: voor de komende periode investeren wij in de infrastructuur, het platform en de webshops, u investeert in de bezorging bij de klanten (door zelf te bezorgen, of door aan LokaalBezorgen de bezorgvergoeding te betalen). Gezamenlijk geven wij bekendheid aan LokaalBezorgen en bouwen zo aan een lokale samenwerking.

Winkel aanmelden / vragen

Vragen

Heeft u eerst nog vragen? 

Bel: 0495 230028 Stuur e-mail

Aanmelden via onderstaand formulier